Fejlesztési igény felmérés

Projekt előkészítés

Pályázati tanácsadás

Pályázati projektmenedzsment

Projekt fenntartás

Eubility Group Kft.

Megalakulása óta az Eubility Group Kft. célja, hogy tanácsadást nyújtson visszatérítendő, valamint vissza nem térítendő hazai-, illetve európai uniós források elnyeréséhez és felhasználásához mikro-, kis-, közép- és nagyvállalatok, illetve önkormányzatok és nonprofit szervezetek számára. Munkatársaink többsége közel 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, amely sikerünk egyik garanciája. Szakterületünkön kiemelkedő, magas szintű szolgáltatást nyújtunk, melyhez hozzájárult az Eubility Group Kft. dinamikus fejlődése, kapacitásaink és csapatunk bővítése. Prosperáló működésünk titka a kiterjedt, jól működő információs hálózat, az évek során felhalmozott szakmai tudás és tapasztalat, valamint az ambiciózus, összeszokott csapat.

pálázatírás
pályázati projectmenedzsment

Tapasztalat, Szakértelem, Siker

pályázatírás
1400
PROJEKT
GINOP
1100
ELÉGEDETT
ÜGYFÉL
pályázat
400
MRD FT
TÁMOGATÁS
pályázat írás
40
MUNKATÁRS
innováció és gazdaságfejlesztés
13
ÉV TAPASZTALAT
turizmus pályázat
19
MEGYE

Szolgáltatásaink

Munkatársaink felkészült és naprakész tájékoztatást nyújtanak a pályázati rendszerrel, valamint a kiírt és tervezett felhívásokkal kapcsolatban, melyek illeszkednek az Ön elképzeléseihez. Arra bátorítanánk Önt is, hogy ismerje meg részletesebben a pályázati programok által kínált lehetőségeket és ehhez válasszon egy olyan segítő partnert, aki már bizonyított a piacon.

SIKERES PÁLYÁZAT 3 LÉPÉSBEN

pályázat folyamatábra

Divíziók

Cégünknél a megnövekedett munkavállalói létszám, valamint a számos specifikus pályázati terület megjelenése indukálta a csoportok, azaz divíziók kialakítását, amelyek segítségével az ügyfeleinknek nyújtott szolgáltatások még magasabb színvonalat jelentenek.

...
GAZDASÁGFEJLESZTÉSI ÉS INNOVÁCIÓS PROJEKTEKÉRT FELELŐS CSOPORT
...
TERÜLET- ÉS TURIZMUSFEJLESZTÉSI CSOPORT

Cégünk és Ügyfeleink számára is kiemelt fontosságú területté váltak a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alap forrásaiból finanszírozott kutatás-fejlesztés-innovációhoz kapcsolódó projektek és a Magyar Turisztikai Ügynökség által finanszírozott Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében megvalósuló turisztikai célú beruházások. Működésünk során számos kiírás keretében segítettük hozzá már Ügyfeleinket támogatás elnyeréséhez és lehívásához, melyről cégbemutatónkban található kiemelt referenciáinknál tájékozódhatnak.

Kapcsolat

Cím

Eubility Group Kft, 1013 Budapest, Pauler u. 2.

Telefon

+36 30 728 4076

Amennyiben pályázni szeretne, kérjük az alábbi linkre kattintva vegye fel velünk a kapcsolatot!

Fejlesztési terv adatbekérő